Photographer: Öyvind Lund

Skapa upplevelser
som engagerar

Vår app används av över 800 museum-och besöksmål. Vi vet vad som krävs för att skapa en engagerande upplevelse.

Med våra specialanpassade funktioner blir upplevelsen så mycket mer än en vanlig guidad tur – Du kan addera frågesport, videoklipp, ljud eller varför inte en AR-upplevelse (augmented reality)?

Med OnSpotStorys egenutvecklade app-plattform kan vi erbjuda en trygg och testad produkt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi finns med hela vägen för att hjälpa er att göra rätt val utifrån era förutsättningar. 

FÅ GRATIS DEMO

Skräddarsydda upplevelser för alla

Intresset för nischade upplevelse ökar och personalisering är viktigt inom besöksnäringen. Med OnSpotStorys app kan ni skapa en skräddarsydd upplevelse, som engagerar era besökare. Ni kan enkelt anpassa innehållet efter olika målgrupper och teman, till exempel genom att erbjuda turer för barn eller olika långa turer.

Engagemang genom berättelser och spelifiering

Vi tror på magin i berättelser.  Att kunna kombinera berättelser med spelifiering skapar en engagerande upplevelse. Varje plats i en tur kan innehålla bilder, ljud, video, 360-material, AR (augmented reality) och ett quiz. Hitta just de berättelserna och teknikerna som engagerar dina besökare. 

Guida dina besökare

Gör det enkelt för besökare att hitta dit de vill. Med hjälp av GPS och en karta får besökare en överblick över området, vandringsleder och annat som de kan se och göra där. Kartan kan stylas för att matcha platsens grafiska profil och sätta din egen prägel på appen.

Prata dina besökares språk

Att kunna kommunicera på flera språk är något som efterfrågas allt mer i en internationell värld. Vår app erbjuder möjligheten att lägga in information på valfritt språk.

Erbjud en upplevelse med djup

Ibland ryms inte allt som man vill berätta på en skylt och webben känns inte som rätt plats. I våra appar kan du erbjuda besökare en fördjupad upplevelse och väljer själv hur ingående du vill vara. Till alla stopp i en guide kan du lägga till text, ljud, bild och film.

Se helheten

Det kanske viktigaste med våra appar är att koppla ihop den fysiska världen med den virtuella. Många besökare vill dela sina upplevelser med familj och vänner som använder appen tillsammans. Vår app bygger på en grund med bra logistik och enkel information, så att besökaren också kan titta upp från mobilen och njuta av sin upplevelse. 

Skapa upplevelser som engagerar

FÅ EN DEMO