Om OnSpotStory

Med hjälp av mobila guider ger OnSpotStory besökare information om destinationer såsom historiska och kulturella besöksmål. Fler än 800 platser använder vår plattform vilket gör oss till Skandinaviens ledande leverantör av mobilguider.

Vi erbjuder en guide-app som går att skräddarsy och anpassa efter era förutsättningar och önskemål – och som engagerar och attraherar era besökare.

Vi har arbetat med innovativ teknik i många år och har lång erfarenhet av att utveckla lösningar för destinationer och besöksmål.

Vår plattform är ledande i Sverige gällande funktionalitet, driftsäkerhet och gestaltning. Det kan våra kunder, några av Sveriges mest välkända besöksmål, intyga.

Vi hjälper er att ta nästa steg.

TILL KONTAKT

Våra partners

Insert Coin

Insert Coin brinner för gamification och älskar spel i alla dess former. De var tidigare företaget Mobile Storytelling som fokuserade på att använda speltänk i rese- och turistbranschen.

Tourmate logo

Tour-Mate – Canada

Tour-Mates högkvalitativa, lättanvända hårdvara och mjukvara, i kombination med deras tänk kring innehållsproduktion betyder att varje besökare får en mycket bättre upplevelse.

Lexter

Lexter är en internationellt ledande byrå inom ljudarkitektur, audio branding, ljudinnehåll och konceptuell ljuddesign.

insert coin logo

Bergkvist ORD & TEXT

Bergkvist ORD & TEXT är textbyrån som hjälper dig skriva manus till din audioguide som är engagerande, lätta att förstå och lärorika. Alltid med användaren i fokus.