mobiltelefon i hand
Förstärk besöksmålet digitalt

Skapa en guide-app för din destination

Slider
hand with mobile phone showing guides

Förstärk besöksmålet digitalt

Skapa en guide-app för din destination.

FÅ GRATIS DEMO
phone with map image

Guida

Gör det enkelt för besökare att hitta. Med hjälp av GPS och en karta får besökare en överblick av området och vad de kan se och göra där. Kartan kan stylas för att matcha platsens grafiska profil.

phone screen with video and text

Engagera

Varje plats i en tur kan innehålla bilder, ljud, video, 360-material och ett quiz. Du kan lägga till innehåll på valfritt språk. Hitta berättelserna som gör just ditt besöksmål unikt!

phone with list of tailored guides

Skräddarsy

Med en app kan du skräddarsy upplevelsen utifrån besökarens önskemål och förutsättningar. Låt nyfikna besökare välja vad som passar bäst. Anpassa appen för en bättre upplevelse.

FLER FUNKTIONER

Engagera besökare med OnSpotStorys guide-app

Vår app används idag av över 800 besöksmål och plattformen är ledande i Sverige gällande funktionalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.

 

Att jobba med OnSpotStory är ett nöje. De löser alltid problem, hittar sätt att förbättra din produkt och är ett riktigt trevligt gäng människor.

David Scott, Content & Brand Manager, Rabbie’s Tours

Vi funderade länge på vad vi ville få ut av en app för att våra besökare skulle använda den. Efter att ha kikat på olika lösningar tyckte vi att OnSpotStorys variant med självguidade turer var bäst.

Carolina Hellström, Destinationsutvecklare på Destination Läckö-Kinnekulle

I appen Lerum Live ligger fokus på att förstärka våra besöksmål digitalt, och bildar tillsammans med webb, skyltning och bokade guidningar en naturlig palett av hur du kan ta del av lokala upplevelser på olika sätt.

Maria Jerenvik, Näringslivsutvecklare på Lerums kommun

Slider

 

logos of customerslogos of customers

Vill du veta mer om hur det fungerar?

BOKA GRATIS DEMO